Team

Groep 1/2:                                                                                Groep 3/4:

juf Gertie (ma.-wo.)        juf Gaby (do.-vr.)                             juf Vera (ma.-vr.)

Groep 5/6:                                                                               Groep 7/8:

juf Bianca (ma.-vr.)                                                               meester Swen (di.-vr.)          juf Gaby (ma.)

Directie/IB:                                  Onderwijsondersteuners:

Karin Janssen (ma.,di.,do.)    juf Marese (ma.,wo.,do.)         juf Resi (di., do.,vr.)

Conciërge:                                  Administratie:

Léon Grooten (ma., wo.)         Sandra Lenssen (foto volgt nog)