Creatief

Als school vinden we het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk uit zichzelf halen en hun talenten ontwikkelen. We zijn een creatieve school met aandacht voor het ontwikkelen van creativiteit en het stimuleren van een onderzoekende en zelf ontdekkende houding.
Ons onderwijs in de expressievakken en ons cultuuraanbod zorgt voor de ontwikkeling van de creativiteit van kinderen, biedt ze de mogelijkheid om hun emoties en mening te uiten en helpt bij het ontdekken van persoonlijke voorkeuren en talenten.
Onze school neemt deel aan het programma 'Toon je Talent'. DIt is een uniek project dat kinderen de kans biedt om hun verborgen talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Kinderen maken op een positieve manier kennis met muziek, dans, toneel en beeldende vorming. Ze ervaren wat het met hun kan doen, waar ze goed in zijn of gewoon gelukkig van worden. Talentvorming geeft kansen!
 

                             
                                                              

Nieuwe ouders

Onze school is een school die bij ouders aanspreekt vanwege haar kleinschaligheid, rust en structuur. Naast de rustige, respectvolle en mooie omgeving bieden de leerkrachten onderwijs op maat en hebben zij veel aandacht voor het welzijn van de kinderen.